Молитва Николаю о замужестве

Молитвы о замужестве

Молитва девицы о замужестве

О, Всеблагий Господи, я знаю, что великое счастие мое зависит от того, чтобы я Тебя любила всею душею и всем сердцем моим, и чтобы исполняла во всем святую волю Твою. Управляй же Сам, о Боже мой, душею моею и наполняй сердце мое: я хочу угождать Тебе Одному, ибо Ты Создатель и Бог мой.

Сохрани мя от гордости и самолюбия: разум, скромность и целомудрие пусть украшают мя. Праздность противна Тебе и порождает пороки, подай же ми охоту к трудолюбию и благослови труды моя. Поелику же Закон Твой повелевает жить людям в честном супружестве, то приведи мя, Отче Святый, к сему, освященному Тобою, званию, не для угождения вожделению моему, но для исполнения предназначения Твоего, ибо Ты Сам сказал: нехорошо человеку быть одному и, создав ему жену в помощницу, благословил их расти, множитися и населяти землю.

Услышь смиренную молитву мою, из глубины девичего сердца Тебе возсылаемую; дай мне супруга честнаго и благочестиваго, чтобы мы в любви с ним и в согласии прославляли Тебя, милосерднаго Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Также о благополучном замужестве молятся:

Святой Великомученице Екатерине

Молитва:

О святая Екатерино, дево и мученице, истинная Христова невесто! Молим тя, яко особливую благодать, еюже предвари тя Жених твой, Сладчайший Иисус, приимшую: якоже посрамивши прельщения мучителя мудростию твоею, пятьдесят витий победила еси, и напоивши их небесным учением к свету истинныя веры наставила еси, тако испроси и нам оную Божию мудрость, да и мы, вся козни адскаго мучителя расторгше, мира же и плоти соблазны презревше, достойни явимся Божественныя славы, и к расширению святыя нашея Православныя веры сосуди достойни соделаемся, и с тобою в небесней скинии Господа и Владыку нашего Иисуса Христа со Отцем и Святым Духом восхвалим и прославим во все веки веков. Аминь.

Праведному Филарету Милостивому
Тропарь, глас 4-й:

Аврааму в вере подражая, Иову же в терпении последуя, отче Филарете, благая земли разделял еси неимущим и лишение сих терпел еси мужественне. Сего ради светлым тя венцем увенча Подвигоположник, Христос Бог наш, Егоже моли спастися душам нашим.

Кондак, глас 3-й:
Истинно всеизрядная твоя купля зрится и мудрою быти судится всеми благомудрствующими: отдал бо еси дольняя и кратковременная, взыскуя горних и вечных. Темже и достойно стяжал еси вечную славу, милостиве Филарете.

Стихира, глас 2-й:

Благотворяй от Бога есть, глаголет Богослов, и ты убо от Бога еси, милостиве Филарете. Якоже бо Божие есть, тако и твое бысть дело, еже благодеяти, Того убо по естеству, твое же по причастию. Святому апостолу Андрею Первозванному

Молитва:

Первозванне апостоле Бога и Спаса нашего Иисуса Христа, Церкве последователю верховный, всехвальне Андрее!

Славим и величаем апостольския труды твоя, сладце поминаем твое благословенное к нам пришествие, ублажаем честная страдания твоя, яже за Христа претерпел еси, лобызаем священныя мощи твоя, чтим святую память твою и веруем, яко жив Господь, жива же и душа твоя, и с ним во веки на небеси пребываеши, идеже и нас любовию твоею не оставляеши, якоже возлюбил еси отцы наша, егда Духом Святым прозрел еси земли нашея ко Христу обращение. Веруем же, яко и молиши о нас Бога, зря во свете Его вся нужды наша. Тако сию веру нашу во храме твоем исповедуем, и Господа и Бога и Спаса нашего Иисуса Христа молим, да молитвами твоими подаст нам вся потребная ко спасению нас грешных: да якоже ты абие ко гласу Господа, оставль мрежи твоя, неуклонно Тому последовал еси, сице и кийждо от нас не своих сих да ищет, но еже к созиданию ближняго, и о горнем звании да помышляет. Имуще же тя предстателя и молитвенника о нас, уповаем, яко молитва твоя много может пред Господем и Спасителем нашим Иисусом Христом, Емуже подобает всякая слава, честь и поклонение со Отцем и Святым Духом во веки веков. Аминь.

Святителю Николаю, Мирликийскому чудотворцу

Молитва:

О, всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень, теплый наш заступниче и везде в скорбех скорый помощниче! Помози ми, грешному и унылому в настоящем житии, умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов, елико согреших от юности моея, во всем житии моем, делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; и во исходе души моея помози ми, окаянному, умоли Господа Бога, всея твари Содетеля, избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения: да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа, и твое милостивное предстательство, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Молитва благоверному князю Петру, в иночестве Давиду, и княгине Февронии, в иночестве Евфросинии, Муромским чудотворцам
О велицыи угодницы Божии и предивнии чудотворцы благовернии княже Петре и княгине Февроние, града Мурома предстатели и хранители, и о всех нас усерднии ко Господу молитвенницы! К вам прибегаем и вам молимся с упованием крепким: принесите за нас грешных святыя молитвы ваша ко Господу Богу и испросите нам у благости Его вся благопотребная душам и телесем нашим: веру праву, надежду благу, любовь нелицемерну, благочестие непоколебимое, в добрых делех преуспеяние, мира умирение, земли плодоносие, воздуха благорастворение, душам и телесем здравие и вечное спасение. Исходатайствуйте у Царя Небеснаго: верных рабов Его, в скорби и печали день и нощь вопиющих к Нему, многоболезный вопль да услышит и да изведет от погибели живот наш. Испросите Церкви святей и всей державе Российстей мир, тишину и благоустроение, и всем нам житие благополучное и добрую христианскую кончину. Оградите отечество ваше, град Муром, и вся грады Российския от всякаго зла и вся правоверныя люди, к вам приходящия и мощем покланяющияся, осените благодатным действом благоприятных молитв ваших, и вся прошения их во благо исполните. Ей, чудотворцы святии! Не презрите молитв наших, со умилением вам возносимых, но будите о нас приснии предстатели ко Господу и сподобите нас помощию вашею святою спасение вечное получити и Царствие Небесное унаследовати; да славословим неизреченное человеколюбие Отца, и Сына, и Святаго Духа, в Троице покланяемаго Бога, во веки. Аминь

МОЛИТВА НИКОЛАЮ ЧУДОТВОРЦУ О ЗАМУЖЕСТВЕ

Сильная изменяющая судьбу молитва Николаю Чудотворцу о замужестве реально помогла изменить свою судьбу к лучшему многим девушкам которые в очень короткие сроки смогли удачно выйти замуж по любви и в личной жизни стать любимой и счастливой женщиной — законной женой.

Для тех кто не знает как быстро выйти замуж за любимого человека или еще не знаком с будущим мужем поможет молитва изменяющая судьбу Николаю Чудотворцу — Угоднику. Этот святой помогает людям в самых сложных и запутанных жизненных ситуациях и если читать отзывы тех кому помогла молитва св. Николаю то нет таких, кого он оставил бы без внимания! Ежедневно во всем мире, незамужние женщины после развода или так и не вышедшие замуж девушки ходят в церковь чтобы читать молитву о замужестве и личной жизни Николаю Угоднику и Николай Чудотворец изменяет их судьбу и сутраивает личную жизнь посылая просящей женщине или девушке избранника для замужества.

Читать данную молитву Николаю Чудотворцу о замужестве необходимо в хорошем настрое и с неимоверной верой в сердце:

О всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень!
При жизни ты никогда и никому не отказывал в просьбах,
Да не откажи рабе Божьей (имя девушки желающей выйти замуж).
Ниспошли же милость свою и проси Господа о скором моем замужестве.
Отдаюсь на волю Господню и уповаю на милость Его.
Аминь.

Когда сработает МОЛИТВА О ЗАМУЖЕСТВЕ НИКОЛАЮ и Вы встретите свою вторую половину (суженного) которой суждено судьбой жениться на вас и создать крепкую и дружную семью полную любви и гармонии, не забудьте еще раз сходить в церковь и поблагодарить Николая за то, что он изменил вашу судьбу к лучшему и помог выйти замуж. Для этого поставьте ему свечу и прочтите текст молитвы Николаю:

О всехвальный и всечестивый архиерею, великий Чудотворче,

Святителю Христов, отче Николае, человече Божий и верный рабе, мужу желаний,

Сосуде избранный, крепкий столпе церковный, светильниче пресветлый,

Звезда осиявающая и освещающая всю вселенную:

Ты еси праведник, яко финик процветший, насажденный во дворах Господа своего,

Живый в Мирах, миром облагоухал еси, и миро приснотекущее благодати Божия источая.

Твоим шествием пресвятый отче, море осветися,

Егда многочудная твоя мощи шествоваху во град Барский, от востока до запада хвалите имя Господне.

О преизящный и предивный Чудотворче, скорый помощниче,

Теплый заступниче, пастырю предобрый, спасающий словесное стадо от всяких бед,

Тебе прославляем и тебе величаем, яко надежду всех христиан, источника чудес,

Защитителя верных, премудрого учителя, алчущих кормителя,

Плачущих веселие, нагих одеяние, больных врача, по морю плавающих управителя,

Пленников свободителя, вдов и сирот питателя и заступника, целомудрия хранителя,

Младенцев кроткого наказателя, старых укрепление, постников наставника,

Труждающихся упоение, нищих и убогих изобильное богатство.
Услыши нас, молящихся тебе, и прибегающих под кров твой,

Яви предстательство твое о нас к Вышнему, и исходотайствуй твоими богоприятными молитвами,

вся полезная ко спасению душ и телес наших: сохрани святую обитель сию (или храм сей),

Всякий град и весь, и всякую страну христианскую,

И люди живущая от всякого озлобления помощию твоею:
Вемы бо, вемы, яко много может молитва праведного поспешествуя во благое:

Тебе же праведнаго, по преблагословенной Деве Марии,

Предстателя ко Всемилостивому Богу имамы, и к твоему, преблагий отче,

Теплому ходатайству и заступлению смиренно притекаем:

Ты нас соблюди яко бодрый и добрый пастырь, от всяких врагов,

Губительства, труса, града, глада, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменников,

И во всяких бедах и скорбях наших, подавай нам руку помощи,

И отверзи двери милосердия Божия, понеже недостойна есмы зрети высоту небесную,

От множества неправд наших, связаны узами греховными,

И николи же воли Создателя нашего сотворихом ни сохранихом повелений Его.
Тем же преклоняем колена сокрушенна и смиренна сердца нашего к Зиждителю своему,

И твоего отеческого заступления к Нему просим:
Помоги нам Угодниче Божий, да не погибнем со беззакониями нашими,

Избави нас от всякого зла, и от всякия вещи сопротивныя,

Управи ум наш и укрепи сердце наше в правой вере,

В ней же твоим предстательством и ходатайством,

Ни ранами, ни прещением, ни мором, ни коим гневом мне даст ми пожити в веке сем,

И избавит мя шуяго стояния, сподобит же деснаго со всеми святыми.

Аминь.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *